Delicious Memories

Heerlijke herinneringen bij Taart voor jou

Hi! Welkom bij Taart voor jou!

Ik ben Vibeke Cohen en ik woon in Amstelveen. Ik heb een man, twee kinderen en een hondje. Ik kom oorspronkelijk uit Noorwegen, een land met een rijke bak- en taarttraditie waar ik mee ben opgegroeid. Na zes jaar gewoond en gestudeerd te hebben in Israël, zijn we in Nederland komen wonen en wat toen tijdelijk was, is al lang niet meer tijdelijk…

Ik bak heel graag, al zo lang ik me kan herinneren.  Daarnaast zijn zowel fotograferen als schrijven altijd hobby’s van mij geweest, en alle product foto’s op deze website heb ik zelf gemaakt.

Ook al woon ik langer buiten Noorwegen dan erin, ik heb veel mooie herinneringen van mijn kindertijd en jeugd in Snarøya, een klein plaatsje buiten Oslo. Ik heb daar veel verhalen over geschreven, op een dag ga ik ze bundelen. Als ik klaar ben met bakken, maar dat duurt nog even..!

Happy customers
ZO BEGON HET

Het ontstaan van Taart voor jou

In mijn ouderlijk huis buiten Oslo in Noorwegen, hadden we een grote woonkeuken. Mijn moeder kookte en bakte altijd veel; doet ze trouwens nog steeds, en ik kon uren met haar in de keuken doorbrengen. Ik keek, rook, proefde en hielp, en ik vond het zalig. Daar is mijn passie voor bakken begonnen.

Met de kooklessen op de basisschool, leerde ik op jonge leeftijd zelfstandig in de keuken te werken. Ik geloof dat ik een jaar of 12 ben geweest toen ik voor iedereen in de familie een taart gebakken heb als cadeau voor de feestdagen. De enthousiaste reacties waren misschien het begin van mijn taart avontuur en in de jaren daarop bakte ik veel, overal waar ik heen ging had ik een taart mee.

Toen ik voor het eerst mijn schoonouders ontmoette, had ik uiteraard ook taart gebakken, ik geloof de Noorse blotekake. Mijn schoonvader at zijn bord helemaal leeg, keek naar mijn vriend en zei rustig: ‘ze mag blijven’.

8 jaar geleden ben ik Taart voor jou begonnen, klein en voorzichtig, stap voor stap. Het is nu meer dan een vol time baan en ik schakel regelmatig hulpkrachten in om alle bestellingen en opdrachten op tijd te kunnen verwerken. Sinds een half jaar heb ik een prachtige, nieuwe keuken aan huis gebouwd met alle ruimte en faciliteiten; een eigen taart studio! En nu deze geweldige nieuwe website die ook het bestellen van een taart tot een feest maakt, dankzij de dames bij Sure Connection en de prachtige foto’s van Storytime Media.

Ik ben super trots en blij met wat Taart voor jou geworden is; DE plek om je taart te bestellen voor ieder gelegenheid! Mede dankzij jullie, mijn lieve, trouwe en nieuwe klanten, is Taart voor jou een succes geworden en daar ben ik jullie enorm dankbaar voor. Ik kijk uit naar veel nieuw taart avontuur met jullie!

Vibeke

Baking with love 

Ingrediënten en dieet

Ik hecht veel waarde aan verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Zo gebruik ik alleen roomboter, verse slagroom en goede kwaliteit Belgische chocola. Ik probeer zo veel mogelijk de seizoenen te volgen als ik bak. Dat wil zeggen dat ik in de zomer meer taarten aanbied met verse bessen en zomerfruit en in de herfst meer gebruik maak van appels en pruimen. Taarten met wortel, citroen en chocola zijn er gelukkig het hele jaar door!

Ik heb een kosjere keuken. Dat wil zeggen dat ik alleen kosjere ingrediënten gebruik voor de taarten.

Alle taarten zijn 100% vegetarisch.

In de shop vind je ook glutenvrije, lactosevrije en parve producten.

Voor ieder wat wils bij Taart voor jou!

IEDERE DAG VERS GEBAKKEN
Maak je bijzondere dag nog mooier met Taart voor jou.
Quality Ingredient

Verse roomboter

Quality Ingredient

Verse slagroom

Quality Ingredient

Belgische chocolade

Quality Ingredient

Producten van het seizoen

VOLG ONS!